Tränarna

Tränare Stora löpargruppen

Fredrik Uhrbom

Legendaren Fredrik Uhrbom har hand om den Stora Löpargruppen under Niklas Sydows skadefrånvaro. Fredrik är en mycket meriterad landslagslöpare som tävlar för Spårvägens FK.

Främsta merit: Svensk mästare i maratonlöpning 2012

Fredrik Uhrbom

Kontakta Fredrik: uhrbom@fredrikshof.org

Niklas Sydow

Medlem sedan 2007, ledare för Stora Löpargruppen tillsammans med Per och Ellinor. Gillar löpning, styrketräning och längd/rullskidåkning

Främsta merit: 15 e plats/SM 6a på Stockholm marathon 2014

Niklas Sydow

Niklas Sydow

Favoritpass: 25 ggr 200 meter med hård joggvila (ex 33 sek aktiv/49,5 sek joggvila)

Träningsfilosofi: Träna på träning, tävla på tävling

Kontakta tränarna: spring@fredrikshof.org


 Tränare Lilla löpargruppen

mattiasarvidssonMattias Arvidsson

Har kommit in på organiserad löpning för 4-5 år sedan från triathlon, då jag kände att löpningen kunde förbättras genom kvalificerad träning mot bättre träningsmotstånd. Har successivt rört mig mer och mer mot löpningen och är nog en 50/50 i dagsläget.

Främsta merit: Blygsamma i sammanhanget, men obesegrad på 800 m under 35 år och ett par medaljtider på Lidingöloppet. Har även gjort 38 min på milen och 18:30 på halvmilen, som veteranlöpare.

Favoritpass: Gillar själv backpass och korta till medellånga intervaller. För ungdomarna är önskan att dom efter passet skall känna: ”Åhhhh vad trött jag är – Det här var jättekul!”

Träningsfilosofi: Ungdomsträning skall vara lekfull men ingen lek. Varje ungdom ska få kvalificerad träning utifrån sina ambitioner och förutsättningar, oavsett om man drömmer om att bli världsmästare eller bara springer för att få en allmänt sund kropp och själ.